Euro weer boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten levert de euro goed weerwerk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3407 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,95%, of bijna een half procent onder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1650 dollar betaald, of ruim 17 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 97 dollar betaald of bijna anderhalf procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer boven 1,34 dollar Op de valutamarkten levert de euro goed weerwerk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3407 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,95%, of bijna een half procent onder dan het slotniveau van vrijdag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1650 dollar betaald, of ruim 17 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 97 dollar betaald of bijna anderhalf procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.