De Venelozanen hebben dat lang geloofd, maar recent zijn ze toch beginnen te twijfelen of Chavez inderdaad in vogelvorm zijn waarheid nog eens komt verkondigen. Economisch gaat het in dit Zuid-Amerikaanse namelijk allesbehalve goed. Maar op de beurs gaat alles prima.

De koersen op de Venezolaanse beurs dit jaar al met 475% gestegen en dat zint Maduro niet. Hij heeft de oorlog aan de speculanten verklaard, ook al omdat de zwarte handel in de Venezolaanse munt de economie zou schaden. Of ook dit advies door Chavez is ingefluisterd, weten we niet.

De Venelozanen hebben dat lang geloofd, maar recent zijn ze toch beginnen te twijfelen of Chavez inderdaad in vogelvorm zijn waarheid nog eens komt verkondigen. Economisch gaat het in dit Zuid-Amerikaanse namelijk allesbehalve goed. Maar op de beurs gaat alles prima. De koersen op de Venezolaanse beurs dit jaar al met 475% gestegen en dat zint Maduro niet. Hij heeft de oorlog aan de speculanten verklaard, ook al omdat de zwarte handel in de Venezolaanse munt de economie zou schaden. Of ook dit advies door Chavez is ingefluisterd, weten we niet.