De OAO Moscow Exchange Index, een toonaangevende Russische beursindex, is over een periode van iets meer dan 14 dagen met 40% gestegen. De stijging gebeurde bovendien onder grote verhandelde volumes, wat de hausse extra draagkracht heeft gegeven.

Op dagbasis bedragen de verhandelde volumes gemiddeld 72 miljard roebel, wat een recordniveau kan worden genoemd. Ter vergelijking: in februari werden op dagbasis op de Russische beurs maar voor een gemiddeld bedrag van 35 miljard roebel aan aandelen verhandeld. Wladimir Poetin zal in zijn vuistje lachen.

De OAO Moscow Exchange Index, een toonaangevende Russische beursindex, is over een periode van iets meer dan 14 dagen met 40% gestegen. De stijging gebeurde bovendien onder grote verhandelde volumes, wat de hausse extra draagkracht heeft gegeven. Op dagbasis bedragen de verhandelde volumes gemiddeld 72 miljard roebel, wat een recordniveau kan worden genoemd. Ter vergelijking: in februari werden op dagbasis op de Russische beurs maar voor een gemiddeld bedrag van 35 miljard roebel aan aandelen verhandeld. Wladimir Poetin zal in zijn vuistje lachen.