Daarbij lagen vooral een aantal aandelen uit de technologiesector zich zeer beweeglijk. Dat was bijvoorbeeld het geval met Tesla Motors en Twitters. Volgens Gains and Pains Capital kan de volatiliteit van de afgelopen weken de voorbode zijn van een grote corectie.

Sommige analisten vrezen zelfs dat de zeepbel op de Amerikaanse beurzen op het punt staat uiteen te spatten. Het verleden wijst namelijk uit dat correcties op de markten niet plotseling gebeuren, maar meestal vooraf gegaan worden door sterke fluctuaties in de aandelenkoersen.

Daarbij lagen vooral een aantal aandelen uit de technologiesector zich zeer beweeglijk. Dat was bijvoorbeeld het geval met Tesla Motors en Twitters. Volgens Gains and Pains Capital kan de volatiliteit van de afgelopen weken de voorbode zijn van een grote corectie. Sommige analisten vrezen zelfs dat de zeepbel op de Amerikaanse beurzen op het punt staat uiteen te spatten. Het verleden wijst namelijk uit dat correcties op de markten niet plotseling gebeuren, maar meestal vooraf gegaan worden door sterke fluctuaties in de aandelenkoersen.