De Japanse beleggers hebben dus uiteindelijk het omvallen van Lehman Brothers verteerd. De Nikkei boekte vanmorgen een winst van meer dan 2,50% of ruim 300 punten en werd boven 12.250 punten afgevlagd. Het sentiment werd opnieuw positief beïnvloed door een koersdaling bij de yen.

De vanmorgen bekendgemaakte handelscijfers wijzen op een verder herstel van de Chinese economie. Zowel het overschot op de handelsbalans als de export kwamen hoger dan verwacht uit. Toch kon de beurs van Shanghai vanmorgen bezwaarlijk een hoogvlieger genoemd worden.

De Japanse beleggers hebben dus uiteindelijk het omvallen van Lehman Brothers verteerd. De Nikkei boekte vanmorgen een winst van meer dan 2,50% of ruim 300 punten en werd boven 12.250 punten afgevlagd. Het sentiment werd opnieuw positief beïnvloed door een koersdaling bij de yen. De vanmorgen bekendgemaakte handelscijfers wijzen op een verder herstel van de Chinese economie. Zowel het overschot op de handelsbalans als de export kwamen hoger dan verwacht uit. Toch kon de beurs van Shanghai vanmorgen bezwaarlijk een hoogvlieger genoemd worden.