Daarmee wordt duidelijk dat de bijkomende stimulerende maatregelen die de regering van Shinzo Abe heeft aangekondigd alleszins niet overbodig zijn. Overigens verzwakte de koers van de Japanse yen vanmorgen, na dinsdag en woensdag verder te zijn gestegen.

Vanmorgen maakte ook de Australische beurs een goede beurt, de S&P/ASX 200 sloot 0,80% hoger af op het hoogste niveau sinds 2008.

In Hong Kong werd er deze week voor het eerst weer gehandeld, de Hang Seng sloot zich aan bij de andere beurzen en boekte een winst van bijna 1%.

Daarmee wordt duidelijk dat de bijkomende stimulerende maatregelen die de regering van Shinzo Abe heeft aangekondigd alleszins niet overbodig zijn. Overigens verzwakte de koers van de Japanse yen vanmorgen, na dinsdag en woensdag verder te zijn gestegen. Vanmorgen maakte ook de Australische beurs een goede beurt, de S&P/ASX 200 sloot 0,80% hoger af op het hoogste niveau sinds 2008. In Hong Kong werd er deze week voor het eerst weer gehandeld, de Hang Seng sloot zich aan bij de andere beurzen en boekte een winst van bijna 1%.