Het opwaarts potentieel van de beurs lijkt echter vrijwel onbeperkt. Sommige analisten voorspellen een verdere stijging van de koersen met 65% in de komende vijf jaar. Maar deze opwaartse beweging zal niet in één vloeiende opwaartse beweging verlopen.

Scott Mather, managing director en hoofd global portfolio management bij Pimco, wijst er op dat de risico's zullen toenemen naarmate de koersen verder oplopen. Rustigere periodes zullen afgewisseld worden door periodes met een hogere mate van volatiliteit.

Het opwaarts potentieel van de beurs lijkt echter vrijwel onbeperkt. Sommige analisten voorspellen een verdere stijging van de koersen met 65% in de komende vijf jaar. Maar deze opwaartse beweging zal niet in één vloeiende opwaartse beweging verlopen. Scott Mather, managing director en hoofd global portfolio management bij Pimco, wijst er op dat de risico's zullen toenemen naarmate de koersen verder oplopen. Rustigere periodes zullen afgewisseld worden door periodes met een hogere mate van volatiliteit.