Morgen en zaterdag vindt de meeting van de Eurogroup plaats en daar zal waarschijnlijk het reddingsplan voor Cyprus goedgekeurd worden.

De regering is akkoord gegaan met een aantal maatregelen, zoals het verhogen van de belastingen, het terugschroeven van het aantal ambtenaren en meer privatiseringen.

De omvang van de Griekse banken is al teruggebracht van 6 tot 3x het BBP. Op de beurs van Athene waren National Bank of Greece SA en Eurobank Ergasias SA gisteren opvallende stijgers, met winsten van telkens ongeveer een kwart procent. Een fusie tussen is niet af- maar alleen uitgesteld.

Morgen en zaterdag vindt de meeting van de Eurogroup plaats en daar zal waarschijnlijk het reddingsplan voor Cyprus goedgekeurd worden. De regering is akkoord gegaan met een aantal maatregelen, zoals het verhogen van de belastingen, het terugschroeven van het aantal ambtenaren en meer privatiseringen. De omvang van de Griekse banken is al teruggebracht van 6 tot 3x het BBP. Op de beurs van Athene waren National Bank of Greece SA en Eurobank Ergasias SA gisteren opvallende stijgers, met winsten van telkens ongeveer een kwart procent. Een fusie tussen is niet af- maar alleen uitgesteld.