Het rendement op de 10-jarige bund bereikt een bodem op 2,27%. Dat was een daling met 4 basispunten ten opzichte van de dag voordien en tevens een dieptepunt sinds oktober 2010.

In de loop van de sessie zakt de toonaangevende bund toch weer recht, waardoor het rendement met 4 basispunten opliep tot 2,34%.

De rust rond de bunds herstelde wat in reactie op de geruchten dat binnen de EU koortsachtig naar een oplossing voor de crisis werd gezocht. De vraag is nu of de aangereikte oplossing gaat volstaan.

Het rendement op de 10-jarige bund bereikt een bodem op 2,27%. Dat was een daling met 4 basispunten ten opzichte van de dag voordien en tevens een dieptepunt sinds oktober 2010. In de loop van de sessie zakt de toonaangevende bund toch weer recht, waardoor het rendement met 4 basispunten opliep tot 2,34%. De rust rond de bunds herstelde wat in reactie op de geruchten dat binnen de EU koortsachtig naar een oplossing voor de crisis werd gezocht. De vraag is nu of de aangereikte oplossing gaat volstaan.