Meer dan 1500 wegen, 48 bruggen en 15 spoorwegen moeten opnieuw aangelegd worden. Dat blijkt uit de cijfers die gisteren werden vrijgegeven door de Japanse autoriteiten.

Er wacht de bouwbedrijven dus een gigantisch werk, dat anderzijds gaat garanderen dat hun winsten in de komende kwartalen op een hoog niveau gaan blijven. Dat weerspiegelt zich duidelijk in de beurskoersen.

De koersen van de bouwbedrijven zijn namelijk fors gestegen op beurs van Tokio. Een extreem voorbeeld is dat van Nissei Build Kogyo, de koers van deze bouwer van prefabwoningen is inmiddels verdrievoudigd. Fudo Tetra, ook actief in de bouwsector, zag de koers ruimschoots verdubbelen.

Meer dan 1500 wegen, 48 bruggen en 15 spoorwegen moeten opnieuw aangelegd worden. Dat blijkt uit de cijfers die gisteren werden vrijgegeven door de Japanse autoriteiten. Er wacht de bouwbedrijven dus een gigantisch werk, dat anderzijds gaat garanderen dat hun winsten in de komende kwartalen op een hoog niveau gaan blijven. Dat weerspiegelt zich duidelijk in de beurskoersen. De koersen van de bouwbedrijven zijn namelijk fors gestegen op beurs van Tokio. Een extreem voorbeeld is dat van Nissei Build Kogyo, de koers van deze bouwer van prefabwoningen is inmiddels verdrievoudigd. Fudo Tetra, ook actief in de bouwsector, zag de koers ruimschoots verdubbelen.