Maar recent waren er signalen die wezen op een economische verbetering. De obligatiemarkt is aan de beterhand, hoewel de Amerikaanse centrale bank de inkopen van eigen obligaties aan het terugschroeven is. Daardoor zijn volgens Juvyns de dividendrendementen bij sommige aandelen interessant geworden.

Maar naast de sector utilities op de beurs hebben ook de hoogrenderende obligaties sterk gepresteerd. Anderzijds presteerden small-cap aandelen en consumer discretionary. Uiteindelijk duurt een zijwaartse beweging op de beurzen nooit eeuwig, vroeg of laat zullen de koersen opnieuw in beweging komen.

Maar recent waren er signalen die wezen op een economische verbetering. De obligatiemarkt is aan de beterhand, hoewel de Amerikaanse centrale bank de inkopen van eigen obligaties aan het terugschroeven is. Daardoor zijn volgens Juvyns de dividendrendementen bij sommige aandelen interessant geworden. Maar naast de sector utilities op de beurs hebben ook de hoogrenderende obligaties sterk gepresteerd. Anderzijds presteerden small-cap aandelen en consumer discretionary. Uiteindelijk duurt een zijwaartse beweging op de beurzen nooit eeuwig, vroeg of laat zullen de koersen opnieuw in beweging komen.