Ron Carson, CEO en stichter van Carson Wealth Management en Lisa Welch, portfolio manager bij John Hancock Regional Bank Fund, zijn van mening van niet. Zij geloven dat er bij de bankaandelen nog een aanzienlijk neerwaarts potentieel aanwezig is.

Carson gelooft dat vooral de aandelen van grootbanken 'dood geld' gaan blijken te zijn. Een daling van de koersen van de bankaandelen kan gepaard gaan met een verdere daling van de vastgoedprijzen.

Carson wees er op dat een daling van de vastgoedprijzen met nog eens 5 tot 7% aanleiding kan geven tot een nieuwe golf van foreclosures, waardoor de resultaten nog eens onder druk kunnen komen te staan.

Ron Carson, CEO en stichter van Carson Wealth Management en Lisa Welch, portfolio manager bij John Hancock Regional Bank Fund, zijn van mening van niet. Zij geloven dat er bij de bankaandelen nog een aanzienlijk neerwaarts potentieel aanwezig is. Carson gelooft dat vooral de aandelen van grootbanken 'dood geld' gaan blijken te zijn. Een daling van de koersen van de bankaandelen kan gepaard gaan met een verdere daling van de vastgoedprijzen. Carson wees er op dat een daling van de vastgoedprijzen met nog eens 5 tot 7% aanleiding kan geven tot een nieuwe golf van foreclosures, waardoor de resultaten nog eens onder druk kunnen komen te staan.