Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde met 0,04% tot 3,06%. Dinsdag was het rendement op de 10-jarige met 4 basispunten gestegen, waarbij op het hoogste niveau sinds 5 januari werd afgesloten.

Ajay Rajadhyaksha, head U.S. fixed-income strategy in New York bij Barclays Plc, is van mening dat de koersen van de Amerikaanse staatsobligaties in de komende dagen verder kunnen stijgen vanwege de zwakke macro-economische data en vanwege de onzekerheid met betrekking tot Griekenland.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde met 0,04% tot 3,06%. Dinsdag was het rendement op de 10-jarige met 4 basispunten gestegen, waarbij op het hoogste niveau sinds 5 januari werd afgesloten. Ajay Rajadhyaksha, head U.S. fixed-income strategy in New York bij Barclays Plc, is van mening dat de koersen van de Amerikaanse staatsobligaties in de komende dagen verder kunnen stijgen vanwege de zwakke macro-economische data en vanwege de onzekerheid met betrekking tot Griekenland.