Euro lijkt op weg richting 1,25 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een indrukwekkende come-back. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,238 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan het slot van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,577%, of 6,70% het slotniveau van donderdag. De koersen van de Amerikaanse staatsobligaties doken dus naar omlaag.

Olie en goud weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1603 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald, of ruim 4% meer ten opzichte van het slot van gisteren.

Euro lijkt op weg richting 1,25 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een indrukwekkende come-back. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,238 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,577%, of 6,70% het slotniveau van donderdag. De koersen van de Amerikaanse staatsobligaties doken dus naar omlaag. Olie en goud weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1603 dollar betaald, of ruim 15 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald, of ruim 4% meer ten opzichte van het slot van gisteren.