-In één studie werd het primaire werkzaamheidseindpunt bereikt en in de tweede studie werd het primaire werkzaamheidseindpunt niet bereikt
-Een derde studie van de veiligheid en de tolerantie bevestigde dat brivaracetam goed wordt verdragen
-Een verdere analyse zal uitgevoerd worden en er zal overlegd worden met de registratieoverheid om te bepalen welke de volgende stappen zijn om brivaracetam toegankelijk te maken voor de patiënten

ING merkt op dat er opnieuw slecht nieuws was de Keppra-derative Rikelta (brivaracetam). De gemengde testresultaten betekenen een vertraging met minstens één tot twee jaar. Het verkoopadvies blijft bij ING gehandhaafd.

KBC Securities blijft neutraal voor UCB, maar verlaagt het koersadvies voor het aandeel van 26 naar 24 euro. Ook het koersdoel voor Tubize werd naar beneden aangepast.

-In één studie werd het primaire werkzaamheidseindpunt bereikt en in de tweede studie werd het primaire werkzaamheidseindpunt niet bereikt -Een derde studie van de veiligheid en de tolerantie bevestigde dat brivaracetam goed wordt verdragen -Een verdere analyse zal uitgevoerd worden en er zal overlegd worden met de registratieoverheid om te bepalen welke de volgende stappen zijn om brivaracetam toegankelijk te maken voor de patiëntenING merkt op dat er opnieuw slecht nieuws was de Keppra-derative Rikelta (brivaracetam). De gemengde testresultaten betekenen een vertraging met minstens één tot twee jaar. Het verkoopadvies blijft bij ING gehandhaafd. KBC Securities blijft neutraal voor UCB, maar verlaagt het koersadvies voor het aandeel van 26 naar 24 euro. Ook het koersdoel voor Tubize werd naar beneden aangepast.