Overeenkomstig de Belgische overnamewetgeving was Lazard gevraagd om de effecten van Telenet waarop het Voorgenomen Bod slaat te waarderen en zal het verslag van Lazard worden opgenomen in het prospectus dat door Liberty Global zal worden neergelegd bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten.

Lazard heeft verschillende waarderingsmethodes gebruikt in het kader van haar eigen waardering van de prijs per aandeel van Telenet. Op basis van deze waarderingsmethodes heeft Lazard Telenet gewaardeerd binnen een vork van EUR37 tot EUR42 per aandeel.

Fair value voor Telenet naar omhoog

Tom Simonts en Dieter Furniere van KBC Securities heeft op basis van de DCF een fair value van 38,99 euro berekend, waar dat voordien 33,53 euro was. Het koersdoel wordt op 39 euro geplaatst, het advies opbouwen voor het aandeel wordt opnieuw gegeven.

Overeenkomstig de Belgische overnamewetgeving was Lazard gevraagd om de effecten van Telenet waarop het Voorgenomen Bod slaat te waarderen en zal het verslag van Lazard worden opgenomen in het prospectus dat door Liberty Global zal worden neergelegd bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. Lazard heeft verschillende waarderingsmethodes gebruikt in het kader van haar eigen waardering van de prijs per aandeel van Telenet. Op basis van deze waarderingsmethodes heeft Lazard Telenet gewaardeerd binnen een vork van EUR37 tot EUR42 per aandeel.Fair value voor Telenet naar omhoog Tom Simonts en Dieter Furniere van KBC Securities heeft op basis van de DCF een fair value van 38,99 euro berekend, waar dat voordien 33,53 euro was. Het koersdoel wordt op 39 euro geplaatst, het advies opbouwen voor het aandeel wordt opnieuw gegeven.