Ondertussen is de koers opgeveerd en op de weekgrafiek ziet Van Herck dat een dalende weerstandslijn van begin dit jaar getest wordt : een opwaartse uitbraak zou het technisch beeld alvast verbeteren.

Daarnaast ziet hij ook een positieve divergentie met de RSI-indicator: de koersstijging kan dus nog wel even aanhouden.

Op de daggrafiek is koersdaling annex herstel van dit jaar te zien. Ook hier ziet Van Herck de opvering vanuit een positie van positieve divergentie met de RSI-indicator.

De reden waarom hij als koersdoel 20 euro naar voren schuiven, ligt in het feit dat er een "gap" is tussen 19,89 en 19 euro (eind september 2013).

Het is best mogelijk dat de koers deze "gap" gaat sluiten. Op dit ogenblik is TC vooral een opportuniteit voor dynamische beleggers.

Wie vanuit een langetermijnperspectief in TC wil stappen, geven we toch het advies mee dat de koers best niet meer onder 16,55 euro daalt!

Ondertussen is de koers opgeveerd en op de weekgrafiek ziet Van Herck dat een dalende weerstandslijn van begin dit jaar getest wordt : een opwaartse uitbraak zou het technisch beeld alvast verbeteren. Daarnaast ziet hij ook een positieve divergentie met de RSI-indicator: de koersstijging kan dus nog wel even aanhouden. Op de daggrafiek is koersdaling annex herstel van dit jaar te zien. Ook hier ziet Van Herck de opvering vanuit een positie van positieve divergentie met de RSI-indicator. De reden waarom hij als koersdoel 20 euro naar voren schuiven, ligt in het feit dat er een "gap" is tussen 19,89 en 19 euro (eind september 2013). Het is best mogelijk dat de koers deze "gap" gaat sluiten. Op dit ogenblik is TC vooral een opportuniteit voor dynamische beleggers. Wie vanuit een langetermijnperspectief in TC wil stappen, geven we toch het advies mee dat de koers best niet meer onder 16,55 euro daalt!