De uitgave van obligaties neemt volgens Bank Degroof enige onzekerheid weg bij AB-InBev. Het koopadvies voor het aandeel blijft bevestigd. Ook KBC Securities blijft koper.

Ondanks het feit dat Colruyt nog steeds met een premie noteert tegenover de belangrijkste branchegenoten handhaaft Bank Degroof een neutraal advies.

Ablynx krijgt nog steeds een koopadvies van KBC Securities na het aanstellen van een nieuwe CSO.

Recticel heeft van de koersdalingen gebruik gemaakt om een aantal van de eigen converteerbare obligaties met een serieuze korting terug te kopen. KBC Securities accumuleert het aandeel, terwijl het neutraal advies bij KBC Securities blijft staan.

Galapagos gaat alliantie aan met Merck & Co., Inc. in diabetes en obesitas, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. KBC Securities blijft het aandeel accumuleren.

Op basis van een fair value van 108 euro per aandeel handhaaft Bank Degroof een koopadvies voor Floridienne.

KBC Securities heeft na de Accentis-deal het koopadvies voor Punch International bevestigd, maar het koersdoel wordt verlaagd van 55 naar 30 euro.

De uitgave van obligaties neemt volgens Bank Degroof enige onzekerheid weg bij AB-InBev. Het koopadvies voor het aandeel blijft bevestigd. Ook KBC Securities blijft koper. Ondanks het feit dat Colruyt nog steeds met een premie noteert tegenover de belangrijkste branchegenoten handhaaft Bank Degroof een neutraal advies. Ablynx krijgt nog steeds een koopadvies van KBC Securities na het aanstellen van een nieuwe CSO.Recticel heeft van de koersdalingen gebruik gemaakt om een aantal van de eigen converteerbare obligaties met een serieuze korting terug te kopen. KBC Securities accumuleert het aandeel, terwijl het neutraal advies bij KBC Securities blijft staan. Galapagos gaat alliantie aan met Merck & Co., Inc. in diabetes en obesitas, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. KBC Securities blijft het aandeel accumuleren. Op basis van een fair value van 108 euro per aandeel handhaaft Bank Degroof een koopadvies voor Floridienne. KBC Securities heeft na de Accentis-deal het koopadvies voor Punch International bevestigd, maar het koersdoel wordt verlaagd van 55 naar 30 euro.