Vooral het bedrijfssegment van het bedrijf is conjunctuurgevoelig. De vertraging in de mobiele telefonie vormt alleen maar de bevestiging van een trend. Het koopadvies voor het aandeel blijft bevestigd, met een koersdoel van 27,50 euro.

Voor Bank Degroof waren de resultaten van Belgacom niet overtuigend genoeg. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd, terwijl het koersdoel werd verlaagd van 32,50 naar 29 euro.

De EBITDA van Belgacom was volgens KBC Securities aan de zwakke kant en dit ondanks een sterke top line. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd.

Vooral het bedrijfssegment van het bedrijf is conjunctuurgevoelig. De vertraging in de mobiele telefonie vormt alleen maar de bevestiging van een trend. Het koopadvies voor het aandeel blijft bevestigd, met een koersdoel van 27,50 euro. Voor Bank Degroof waren de resultaten van Belgacom niet overtuigend genoeg. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd, terwijl het koersdoel werd verlaagd van 32,50 naar 29 euro. De EBITDA van Belgacom was volgens KBC Securities aan de zwakke kant en dit ondanks een sterke top line. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd.