De operationele EBITA was 10% hoger dan waarmee analisten rekening hadden gehouden. Dat kwam door kostenbesparingen in Europa, aantrekkende marges in Noord-Amerika en aanhoudende groei in opkomende markten.

De operationele EBITA-marge kwam uit op 10,9%, 100 basispunten meer dan onze ramingen.

Hoewel de organische omzetgroei in Europa tegenviel, duwde het kostenbesparingsprogramma de operationele EBITA-marge in het derde kwartaal naar 7%, een duidelijke verbetering ten opzichte van de 3,2% in de eerste jaarhelft.

Daarmee wordt het doel om eind 2014 een operationele EBITA-marge van 10% te realiseren op het Europese vasteland geloofwaardiger. De andere regio's lieten sterke prestaties zien.

De operationele EBITA was 10% hoger dan waarmee analisten rekening hadden gehouden. Dat kwam door kostenbesparingen in Europa, aantrekkende marges in Noord-Amerika en aanhoudende groei in opkomende markten. De operationele EBITA-marge kwam uit op 10,9%, 100 basispunten meer dan onze ramingen. Hoewel de organische omzetgroei in Europa tegenviel, duwde het kostenbesparingsprogramma de operationele EBITA-marge in het derde kwartaal naar 7%, een duidelijke verbetering ten opzichte van de 3,2% in de eerste jaarhelft. Daarmee wordt het doel om eind 2014 een operationele EBITA-marge van 10% te realiseren op het Europese vasteland geloofwaardiger. De andere regio's lieten sterke prestaties zien.