De eerste halfjaarresultaten van het bedrijf vielen licht tegen, hoewel na het eerste kwartaal een positieve trend waarneembaar is.

De resultaten werden bovengemiddeld gedrukt door opstartkosten en forse anticyclische investeringen in nieuwe producten, verkopen, capaciteit en efficiency.

Dat geeft vertrouwen voor een groeispurt in inkomsten in de tweede jaarhelft en daarna, die ook wordt bevestigd door de outlook.

De verwachte winst per aandeel voor dit jaar is met 4% neerwaarts bijgesteld tot EUR 1,39, maar is voor de daaropvolgende jaren onveranderd: EUR 1,66 in 2014 en EUR 1,93 in 2015.

Het aandeel Aalberts is uitstekend toegerust voor een economische opleving, waarvan in Europa vroege tekenen waarneembaar zijn.

Verder opwaarts potentieel is aanwezig gekeken naar historische data, verwachte groei van de inkomsten en eventuele fusies en of overnames.

De eerste halfjaarresultaten van het bedrijf vielen licht tegen, hoewel na het eerste kwartaal een positieve trend waarneembaar is. De resultaten werden bovengemiddeld gedrukt door opstartkosten en forse anticyclische investeringen in nieuwe producten, verkopen, capaciteit en efficiency. Dat geeft vertrouwen voor een groeispurt in inkomsten in de tweede jaarhelft en daarna, die ook wordt bevestigd door de outlook. De verwachte winst per aandeel voor dit jaar is met 4% neerwaarts bijgesteld tot EUR 1,39, maar is voor de daaropvolgende jaren onveranderd: EUR 1,66 in 2014 en EUR 1,93 in 2015. Het aandeel Aalberts is uitstekend toegerust voor een economische opleving, waarvan in Europa vroege tekenen waarneembaar zijn. Verder opwaarts potentieel is aanwezig gekeken naar historische data, verwachte groei van de inkomsten en eventuele fusies en of overnames.