De strategie blijft ongewijzigd: koerscorrecties zijn nog steeds instapmomenten en kopen op koerszwakte lijkt het beste advies in deze volatiele marktomgeving.

Vanuit een langetermijnperspectief is Leleux er nog steeds van overtuigd dat de Euro Stoxx 50 nog steeds in een stijgende trend zit. Daarom blijven de koersdoelen voor de Euro Stoxx 50 nog steeds boven de 3.100 punten liggen.

De komende weken zullen zich volgens Leleux kenmerken door verdere overlappende bewegingen met de nodige volatiliteit maar dit is slechts een tijdelijke pauze in de stijgende trend !

De strategie blijft ongewijzigd: koerscorrecties zijn nog steeds instapmomenten en kopen op koerszwakte lijkt het beste advies in deze volatiele marktomgeving. Vanuit een langetermijnperspectief is Leleux er nog steeds van overtuigd dat de Euro Stoxx 50 nog steeds in een stijgende trend zit. Daarom blijven de koersdoelen voor de Euro Stoxx 50 nog steeds boven de 3.100 punten liggen. De komende weken zullen zich volgens Leleux kenmerken door verdere overlappende bewegingen met de nodige volatiliteit maar dit is slechts een tijdelijke pauze in de stijgende trend !