Al in het eerste kwartaal zal de groei door extra marktetinginspanningen aantrekken. Belangrijke markten als Nederland en Frankrijk zullen weer groei laten zien. Daarnaast zullen de kosten dalen.

De onderliggende EBITA-marge kan naar 3,2% stijgen. Dat is lager dan de 3,7% in het vierde kwartaal, maar het eerste kwartaal is altijd een zwak kwartaal voor Randstad. Ten opzichte van de 2,4% van het eerste kwartaal vorig jaar betekent het een flinke verbetering.

Omzetgroei en margeherstel leidt dit jaar en volgend jaar tot mooie winstgroei. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Al in het eerste kwartaal zal de groei door extra marktetinginspanningen aantrekken. Belangrijke markten als Nederland en Frankrijk zullen weer groei laten zien. Daarnaast zullen de kosten dalen. De onderliggende EBITA-marge kan naar 3,2% stijgen. Dat is lager dan de 3,7% in het vierde kwartaal, maar het eerste kwartaal is altijd een zwak kwartaal voor Randstad. Ten opzichte van de 2,4% van het eerste kwartaal vorig jaar betekent het een flinke verbetering. Omzetgroei en margeherstel leidt dit jaar en volgend jaar tot mooie winstgroei. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.