Lazard is de onafhankelijke expert die de onafhankelijke bestuurders van de raad van bestuur van Telenet overeenkomstig de Belgische overnamewetgeving hebben aangesteld in verband met het op 20 september 2012 (Centraal-Europese Tijd) door Liberty Global, Inc. aangekondigde voorgenomen vrijwillig en voorwaardelijk openbaar overnamebod in contanten op alle aandelen en andere effecten van Telenet die toegang geven tot stemrecht en die nog niet in haar bezit zijn of in het bezit van Telenet, tegen een biedprijs op basis van EUR 35 per gewoon aandeel.

Overeenkomstig de Belgische overnamewetgeving was Lazard gevraagd om de effecten van Telenet waarop het Voorgenomen Bod slaat te waarderen en zal het verslag van Lazard worden opgenomen in het prospectus dat door Liberty Global zal worden neergelegd bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten.

Lazard heeft verschillende waarderingsmethodes gebruikt in het kader van haar eigen waardering van de prijs per aandeel van Telenet.

Op basis van deze waarderingsmethodes heeft Lazard Telenet gewaardeerd binnen een vork van EUR37 tot EUR42 per aandeel.

Bod is te laag

Emmanuel Carlier van ING stelt dat het rapport van Lazard zijn investment case voor ING bevestigt. Het bod uitgebracht door Liberty Global is inderdaad te laag. Het koopadvies voor het aandeel blijft bevestigd, met daaraan gekoppeld nog steeds een koersdoel van 40 euro.

Lazard is de onafhankelijke expert die de onafhankelijke bestuurders van de raad van bestuur van Telenet overeenkomstig de Belgische overnamewetgeving hebben aangesteld in verband met het op 20 september 2012 (Centraal-Europese Tijd) door Liberty Global, Inc. aangekondigde voorgenomen vrijwillig en voorwaardelijk openbaar overnamebod in contanten op alle aandelen en andere effecten van Telenet die toegang geven tot stemrecht en die nog niet in haar bezit zijn of in het bezit van Telenet, tegen een biedprijs op basis van EUR 35 per gewoon aandeel. Overeenkomstig de Belgische overnamewetgeving was Lazard gevraagd om de effecten van Telenet waarop het Voorgenomen Bod slaat te waarderen en zal het verslag van Lazard worden opgenomen in het prospectus dat door Liberty Global zal worden neergelegd bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. Lazard heeft verschillende waarderingsmethodes gebruikt in het kader van haar eigen waardering van de prijs per aandeel van Telenet. Op basis van deze waarderingsmethodes heeft Lazard Telenet gewaardeerd binnen een vork van EUR37 tot EUR42 per aandeel.Bod is te laag Emmanuel Carlier van ING stelt dat het rapport van Lazard zijn investment case voor ING bevestigt. Het bod uitgebracht door Liberty Global is inderdaad te laag. Het koopadvies voor het aandeel blijft bevestigd, met daaraan gekoppeld nog steeds een koersdoel van 40 euro.