De uitgifteprijs werd vastgesteld op 23,5 euro per nieuw WDP-aandeel en komt overeen met een discount van 16,1% tegenover de slotkoers van 9 juni 2009.

De eerste fase van de kapitaalverhoging, de openbare inschrijvingsperiode met voorkeurrecht (die liep van 11 tot en met 25 juni 2009), werd succesvol afgerond.

Tijdens deze openbare inschrijvingsperiode met voorkeurrecht werd ingeschreven op 2.950.045 nieuwe aandelen, ofwel 94,15% van de aangeboden aandelen.

In de tweede fase van de verrichting zullen de voorkeurrechten die op 25 juni 2009 niet werden uitgeoefend, vandaag 26 juni 2009 vanaf 12u00 in de vorm van scrips te koop worden aangeboden via een versnelde private plaatsing die uitsluitend voorbehouden is aan institutionele beleggers.

De kopers van deze scrips zullen op de nog beschikbare nieuwe aandelen inschrijven tegen dezelfde voorwaarden als tijdens de eerste fase: één nieuw aandeel aan 23,5 euro per aandeel tegen drie voorkeurrechten in de vorm van scrips.

Het aandeel WDP werd vandaag geschorst om 10u30 en tijdens de plaatsing van de scrips zal de koers van het aandeel WDP geschorst blijven. De verhandeling van het aandeel zal worden heropend na bekendmaking van de resultaten van de versnelde private plaatsing van de scrips.

De resultaten van de verkoop van scrips en de eindresultaten van het openbaar aanbod tot inschrijving zullen in principe op zaterdag 27 juni 2009 gepubliceerd worden en later vandaag via een persbericht bekendgemaakt worden.

De uitgifteprijs werd vastgesteld op 23,5 euro per nieuw WDP-aandeel en komt overeen met een discount van 16,1% tegenover de slotkoers van 9 juni 2009.De eerste fase van de kapitaalverhoging, de openbare inschrijvingsperiode met voorkeurrecht (die liep van 11 tot en met 25 juni 2009), werd succesvol afgerond. Tijdens deze openbare inschrijvingsperiode met voorkeurrecht werd ingeschreven op 2.950.045 nieuwe aandelen, ofwel 94,15% van de aangeboden aandelen.In de tweede fase van de verrichting zullen de voorkeurrechten die op 25 juni 2009 niet werden uitgeoefend, vandaag 26 juni 2009 vanaf 12u00 in de vorm van scrips te koop worden aangeboden via een versnelde private plaatsing die uitsluitend voorbehouden is aan institutionele beleggers. De kopers van deze scrips zullen op de nog beschikbare nieuwe aandelen inschrijven tegen dezelfde voorwaarden als tijdens de eerste fase: één nieuw aandeel aan 23,5 euro per aandeel tegen drie voorkeurrechten in de vorm van scrips.Het aandeel WDP werd vandaag geschorst om 10u30 en tijdens de plaatsing van de scrips zal de koers van het aandeel WDP geschorst blijven. De verhandeling van het aandeel zal worden heropend na bekendmaking van de resultaten van de versnelde private plaatsing van de scrips.De resultaten van de verkoop van scrips en de eindresultaten van het openbaar aanbod tot inschrijving zullen in principe op zaterdag 27 juni 2009 gepubliceerd worden en later vandaag via een persbericht bekendgemaakt worden.