De grootste distributieketen in de wereld verhoogde boven de onderkant van de verwachtingsvork voor het volledige boekjaar. Wal-Mart profiteerde van een aantal kostenbesparingen, hoofdzakelijk te danken aan een betere controle van de voorraden.

Wal-Mart slaagde er bovendien in om klanten van de concurrentie af te snoepen. Anderzijds waarschuwde de keten dat de marktomstandigheden moeilijk blijven. Het vakantieseizoen zou nauwelijks beter zijn geweest dan dat van vorig jaar.

In reactie op de cijfers noteert de koers van Wal-Mart licht hoger.

De grootste distributieketen in de wereld verhoogde boven de onderkant van de verwachtingsvork voor het volledige boekjaar. Wal-Mart profiteerde van een aantal kostenbesparingen, hoofdzakelijk te danken aan een betere controle van de voorraden. Wal-Mart slaagde er bovendien in om klanten van de concurrentie af te snoepen. Anderzijds waarschuwde de keten dat de marktomstandigheden moeilijk blijven. Het vakantieseizoen zou nauwelijks beter zijn geweest dan dat van vorig jaar. In reactie op de cijfers noteert de koers van Wal-Mart licht hoger.