Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er voor het telecombedrijf tijdens het kwartaal een nettowinst van $3,16 mrd, tegenover $3,4 mrd tijdens hetzelfde kwartaal twaalf maanden geleden.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd per aandeel 63 dollarcent verdiend, waarmee aan de verwachtingen van de analisten werd voldaan.

Verizon zag het aantal mobiele klanten op kwartaalbasis met 1,1 mln aangroeien. In reactie op de kwartaalcijfers noteert de koers van Verizon ongeveer anderhalf procent lager.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er voor het telecombedrijf tijdens het kwartaal een nettowinst van $3,16 mrd, tegenover $3,4 mrd tijdens hetzelfde kwartaal twaalf maanden geleden. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd per aandeel 63 dollarcent verdiend, waarmee aan de verwachtingen van de analisten werd voldaan. Verizon zag het aantal mobiele klanten op kwartaalbasis met 1,1 mln aangroeien. In reactie op de kwartaalcijfers noteert de koers van Verizon ongeveer anderhalf procent lager.