De koers van Twitter explodeert dan ook op de eerste noteringsdag, tot voort kort noteerde het aandeel echter nog niet effectief. De indicatieve koers bewoog in een range van 45 tot 49,80 dollar. Dat is 80 tot 90% meer dan de koers van 26 dollar waaraan het aandeel naar de beurs is gebracht. De openingskoers bedroeg uiteindelijk 45,10 dollar.

Is het aandeel te duur gewaardeerd? Volgens sommige analisten wel, elke twitter account zou een waarde hebben van 60 tot 70 dollar. Er is opnieuw sprake van een echte hype, maar integendeel tot wat met Facebook is gebeurd kan de koers van Twitter wel zijn spierballen tonen. Het valt nog echter af te wachten waar het aandeel straks zal afgevlagd worden.

De koers van Twitter explodeert dan ook op de eerste noteringsdag, tot voort kort noteerde het aandeel echter nog niet effectief. De indicatieve koers bewoog in een range van 45 tot 49,80 dollar. Dat is 80 tot 90% meer dan de koers van 26 dollar waaraan het aandeel naar de beurs is gebracht. De openingskoers bedroeg uiteindelijk 45,10 dollar. Is het aandeel te duur gewaardeerd? Volgens sommige analisten wel, elke twitter account zou een waarde hebben van 60 tot 70 dollar. Er is opnieuw sprake van een echte hype, maar integendeel tot wat met Facebook is gebeurd kan de koers van Twitter wel zijn spierballen tonen. Het valt nog echter af te wachten waar het aandeel straks zal afgevlagd worden.