De gebeurtenis van de dag was vandaag uiteraard het bericht dat ThromboGenics alle mogelijke opties openlaat wat betreft de toekomstige strategie van het bedrijf. Jan De Kerpel van KBC Securities is van mening dat dit de juiste beslissing zal blijken te zijn.

De verkopen van Jetrea in de Verenigde Staten vielen zeker niet mee, waarbij mogelijk zelfs in de tweede helft van het jaar minder patiënten werden verhandeld dan in de eerste helft. Meer info over het aantal behandelingen wordt gegeven bij de publicatie van de jaarcijfers.

De gebeurtenis van de dag was vandaag uiteraard het bericht dat ThromboGenics alle mogelijke opties openlaat wat betreft de toekomstige strategie van het bedrijf. Jan De Kerpel van KBC Securities is van mening dat dit de juiste beslissing zal blijken te zijn. De verkopen van Jetrea in de Verenigde Staten vielen zeker niet mee, waarbij mogelijk zelfs in de tweede helft van het jaar minder patiënten werden verhandeld dan in de eerste helft. Meer info over het aantal behandelingen wordt gegeven bij de publicatie van de jaarcijfers.