De Worst U.S. Large-Cap Stock is Newmont Mining Corporation, de goudmijn die tijdens de eerste zes maanden van dit jaar met ruim 35% in waarde is gedaald. De koersdaling bij deze goudmijn heeft natuurlijk alles te maken met de forse koersdaling bij het goud.

Zilver heeft het nog minder goed gedaan dan goud, de zilverprijs heeft ongeveer een derde van zijn waarde verloren. De Best International Stock was overigens Tokyo Electric Power Company, of Tepco, dat in de eerste zes maanden van dit jaar een koersstijging met 150% liet optekenen.

De Worst U.S. Large-Cap Stock is Newmont Mining Corporation, de goudmijn die tijdens de eerste zes maanden van dit jaar met ruim 35% in waarde is gedaald. De koersdaling bij deze goudmijn heeft natuurlijk alles te maken met de forse koersdaling bij het goud. Zilver heeft het nog minder goed gedaan dan goud, de zilverprijs heeft ongeveer een derde van zijn waarde verloren. De Best International Stock was overigens Tokyo Electric Power Company, of Tepco, dat in de eerste zes maanden van dit jaar een koersstijging met 150% liet optekenen.