De identieke omzetgroei bedroeg 2,5% in het Verenigd Koninkrijk onder andere door meer verkopen van 'discounter' producten en non-food.

Gecorrigeerd voor de lagere BTW tarieven was de omzetgroei zelfs 3,5%. Het is wel de vraag of de omzetgroei ten koste is gegaan van de winstgevendheid, want in de kerstperiode zijn er veel producten sterk afgeprijsd.

Tesco krijgt geen advies van Theodoor Gilissen Bankiers. Ahold is de favoriet van de bank in de supermarktsector. De koers van Tesco noteert vandaag hoger op de Londense beurs.

De identieke omzetgroei bedroeg 2,5% in het Verenigd Koninkrijk onder andere door meer verkopen van 'discounter' producten en non-food. Gecorrigeerd voor de lagere BTW tarieven was de omzetgroei zelfs 3,5%. Het is wel de vraag of de omzetgroei ten koste is gegaan van de winstgevendheid, want in de kerstperiode zijn er veel producten sterk afgeprijsd. Tesco krijgt geen advies van Theodoor Gilissen Bankiers. Ahold is de favoriet van de bank in de supermarktsector. De koers van Tesco noteert vandaag hoger op de Londense beurs.