Het nieuws van de dag is echter het ontslag van Ducko Sickhinghe bij Telenet, Sickinghe wordt vervangen door John Porter.

Van de politieke patsituatie in Italië liggen de beleggers niet meer wakker, blijkbaar verwacht iedereen dat het wel zal koelen zonder blazen.

Steeds vaker wordt het scenario van een tweede regering van technocraten naar voren geschoven, een herhaling dus van de vorige regering Monti.

Een akkoord over een reddingsplan voor Cyprus geeft de Europese beurzen vandaag opnieuw zuurstof. Dat reddingsplan met een waarde van 17 miljard euro zou tegen het einde van deze maand op tafel moeten liggen, hoewel de details er van nog verder zouden moeten uitgewerkt worden.

Het nieuws van de dag is echter het ontslag van Ducko Sickhinghe bij Telenet, Sickinghe wordt vervangen door John Porter. Van de politieke patsituatie in Italië liggen de beleggers niet meer wakker, blijkbaar verwacht iedereen dat het wel zal koelen zonder blazen. Steeds vaker wordt het scenario van een tweede regering van technocraten naar voren geschoven, een herhaling dus van de vorige regering Monti. Een akkoord over een reddingsplan voor Cyprus geeft de Europese beurzen vandaag opnieuw zuurstof. Dat reddingsplan met een waarde van 17 miljard euro zou tegen het einde van deze maand op tafel moeten liggen, hoewel de details er van nog verder zouden moeten uitgewerkt worden.