We bevinden ons volop in de periode van de bedrijfsresultaten, met vandaag op de agenda de resultaten van TomTom, Hermes, Michelin en ThyssenKrupp.

Op de Brusselse beurs opende Telenet vanmorgen meer dan 5% hoger, dit na de royale uitkering die het bedrijf gisterenavond aankondigde.

Noord-Korea hield vanmorgen een test met een nieuwe atoombom, waardoor de spanning in de wereld weer een stukje groter is geworden. Het nieuws kwam van het Zuid-Koreaans ministerie van Defensie, maar werd inmiddels door Noord-Korea zelf bevestigd.

Het betreft al de derde nucleaire test die Noord-Korea uitvoert ondanks het verbod dat de Verenigde Naties heeft ingesteld op het uitvoeren van kernproeven. In de andere onrustgebieden in de wereld, onder andere in Egypte en Syrië heerst momenteel een relatieve windstilte.

We bevinden ons volop in de periode van de bedrijfsresultaten, met vandaag op de agenda de resultaten van TomTom, Hermes, Michelin en ThyssenKrupp. Op de Brusselse beurs opende Telenet vanmorgen meer dan 5% hoger, dit na de royale uitkering die het bedrijf gisterenavond aankondigde. Noord-Korea hield vanmorgen een test met een nieuwe atoombom, waardoor de spanning in de wereld weer een stukje groter is geworden. Het nieuws kwam van het Zuid-Koreaans ministerie van Defensie, maar werd inmiddels door Noord-Korea zelf bevestigd. Het betreft al de derde nucleaire test die Noord-Korea uitvoert ondanks het verbod dat de Verenigde Naties heeft ingesteld op het uitvoeren van kernproeven. In de andere onrustgebieden in de wereld, onder andere in Egypte en Syrië heerst momenteel een relatieve windstilte.