Vanmorgen was er uiteraard het persbericht van de onafhankelijke bestuurders van Telenet, persbericht waarin werd aangegeven dat de prijs per aandeel geboden door Libert Global onvoldoende zou zijn. Het bod is met andere woorden volgens deze bestuurders te laag.

Ze zouden zich wel kunnen vinden in een bod ergens in de vork tussen 39 en 40 euro. Het ziet er echter niet naar uit dat de Amerikaanse groep het bod zal verhogen.

Dat bod begint trouwens vandaag te lopen. Eerder hadden al verschillende analisten gesteld dat het bod aan de bescheiden kant was.

Vanmorgen was er uiteraard het persbericht van de onafhankelijke bestuurders van Telenet, persbericht waarin werd aangegeven dat de prijs per aandeel geboden door Libert Global onvoldoende zou zijn. Het bod is met andere woorden volgens deze bestuurders te laag. Ze zouden zich wel kunnen vinden in een bod ergens in de vork tussen 39 en 40 euro. Het ziet er echter niet naar uit dat de Amerikaanse groep het bod zal verhogen. Dat bod begint trouwens vandaag te lopen. Eerder hadden al verschillende analisten gesteld dat het bod aan de bescheiden kant was.