Enkele bedrijven maakten vanmorgen tegenvallende resultaten bekend, maar de impact daarvan is beperkt. ING moet bijvoorbeeld zowat anderhalf procent prijsgeven. Anderzijds probeert de koers van Standard Chartered na de bolwassing van gisteren weer recht te krabbelen.

Het verlies voor de Euro Stoxx 50 loopt op richting een half procent, de BEL 20 moet ongeveer een kwart procent prijsgeven. Echt opvallende uitschieters op de Brusselse beurs zijn er in feite niet, Mobistar en Nyrstar moeten beiden meer dan 2% prijsgeven. AB-InBev ligt daarentegen goed op koers.

BlackRock bezit bijna 3% in Telenet

Telenet maakte gisteren volgende informatie bekend zoals voorgeschreven door Artikel 14 van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008:

Op 3 augustus 2012 heeft Telenet een transparantiemelding ontvangen vanwege BlackRock Inc., waarin deze bevestigt dat, op 26 juli 2012, de participatie van BlackRock Inc. in de Onderneming 3.400.143 aandelen bedroeg, hetzij 2,99% van het totale uitstaande aandelenkapitaal

Enkele bedrijven maakten vanmorgen tegenvallende resultaten bekend, maar de impact daarvan is beperkt. ING moet bijvoorbeeld zowat anderhalf procent prijsgeven. Anderzijds probeert de koers van Standard Chartered na de bolwassing van gisteren weer recht te krabbelen. Het verlies voor de Euro Stoxx 50 loopt op richting een half procent, de BEL 20 moet ongeveer een kwart procent prijsgeven. Echt opvallende uitschieters op de Brusselse beurs zijn er in feite niet, Mobistar en Nyrstar moeten beiden meer dan 2% prijsgeven. AB-InBev ligt daarentegen goed op koers. BlackRock bezit bijna 3% in Telenet Telenet maakte gisteren volgende informatie bekend zoals voorgeschreven door Artikel 14 van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008: Op 3 augustus 2012 heeft Telenet een transparantiemelding ontvangen vanwege BlackRock Inc., waarin deze bevestigt dat, op 26 juli 2012, de participatie van BlackRock Inc. in de Onderneming 3.400.143 aandelen bedroeg, hetzij 2,99% van het totale uitstaande aandelenkapitaal