Wat betreft de doelstellingen per divisie miste het elektronicaconcern de eerder in het jaar afgegeven verwachtingen bij Electronics met JPY 60 miljard, Games met JPY 60 miljard en Pictures met JPY 9 miljard.

Het volledige boekjaar blijft, zo denkt ABN Amro, extreem uitdagend vanwege externe factoren waar het bedrijf geen controle op heeft.

Wel lijkt het meeste negatieve nieuws al ingeprijsd, gezien de koers van het aandeel. En dat sluit een korte opleving niet uit.

Ondanks dat neemt de interesse van consumenten in digitale elektronica bij de huidige marktomstandigheden in rap tempo af.

Het is dus maar de vraag wanneer een nieuw Sony-tijdperk zal aanbreken. ABN Amro handhaaft daarom het Houden-advies.

Wat betreft de doelstellingen per divisie miste het elektronicaconcern de eerder in het jaar afgegeven verwachtingen bij Electronics met JPY 60 miljard, Games met JPY 60 miljard en Pictures met JPY 9 miljard. Het volledige boekjaar blijft, zo denkt ABN Amro, extreem uitdagend vanwege externe factoren waar het bedrijf geen controle op heeft.Wel lijkt het meeste negatieve nieuws al ingeprijsd, gezien de koers van het aandeel. En dat sluit een korte opleving niet uit. Ondanks dat neemt de interesse van consumenten in digitale elektronica bij de huidige marktomstandigheden in rap tempo af.Het is dus maar de vraag wanneer een nieuw Sony-tijdperk zal aanbreken. ABN Amro handhaaft daarom het Houden-advies.