Zolang de steunlijn op 60 EUR niet neerwaarts doorbroken wordt, is de stijgende trend niet voorbij.

Op de tweede grafiek zien we volgens Delaunay dat het aandeel reeds meer dan drie maanden tussen 66 EUR en 58 EUR noteert.

Zoals we weten, is het vrij zeldzaam dat een aandeel horizontaal beweegt zonder dat er winstnemingen zijn.

De tijdelijke pauze in de stijging leidt meestal tot een horizontale consolidatiefase.

In het geval van Schneider Electric vertaalt de pauze in de stijging zich in de vorming van een symmetrische driehoek.

De ervaring in de Technische Analyse (TA) vertelt Delaunay dat als de koers opwaarts uitbreekt boven de weerstand van de driehoek het volgende koersdoel verkregen wordt door de hoogte van de driehoek (67 EUR - 56 EUR = 11 EUR) op te tellen bij het uitbraakniveau (d.w.z de zone van 66 EUR).

In dit scenario is het volgende koersdoel 77 EUR (11 + 66) ofwel een potentieel van ongeveer 22% aan de huidige koersen. De

stop-loss kan op 58 EUR geplaatst worden. Kopen, zo luidt het advies van Arnaud Delaunay.

Zolang de steunlijn op 60 EUR niet neerwaarts doorbroken wordt, is de stijgende trend niet voorbij. Op de tweede grafiek zien we volgens Delaunay dat het aandeel reeds meer dan drie maanden tussen 66 EUR en 58 EUR noteert. Zoals we weten, is het vrij zeldzaam dat een aandeel horizontaal beweegt zonder dat er winstnemingen zijn. De tijdelijke pauze in de stijging leidt meestal tot een horizontale consolidatiefase. In het geval van Schneider Electric vertaalt de pauze in de stijging zich in de vorming van een symmetrische driehoek. De ervaring in de Technische Analyse (TA) vertelt Delaunay dat als de koers opwaarts uitbreekt boven de weerstand van de driehoek het volgende koersdoel verkregen wordt door de hoogte van de driehoek (67 EUR - 56 EUR = 11 EUR) op te tellen bij het uitbraakniveau (d.w.z de zone van 66 EUR). In dit scenario is het volgende koersdoel 77 EUR (11 + 66) ofwel een potentieel van ongeveer 22% aan de huidige koersen. De stop-loss kan op 58 EUR geplaatst worden. Kopen, zo luidt het advies van Arnaud Delaunay.