Internationaal gezien viel de marge wel, 1% in het vierde kwartaal. Alles bij elkaar boden de resultaten geen verrassingen.

Het bedrijf had in december al gewaarschuwd voor de marge van de internationale activiteiten. De zwakte lijkt inmiddels in de aandelenkoers verwerkt.

Aangezien de macro-economische vooruitzichten aan het verbeteren zijn bevestigde het management dubbelcijferige omzetgroei voor 2013.

De analisten van ABN Amro denken dat het herstel van aandelenkoersen in de olieservices-industrie zich zal voortzetten en dat de gevestigde namen als SLB en Halliburton daar het eerst van profiteren.

Daarom blijven ze overwogen in deze sector en handhaven ze het koopadvies voor SLB met een koersdoel van USD 95.

Internationaal gezien viel de marge wel, 1% in het vierde kwartaal. Alles bij elkaar boden de resultaten geen verrassingen. Het bedrijf had in december al gewaarschuwd voor de marge van de internationale activiteiten. De zwakte lijkt inmiddels in de aandelenkoers verwerkt. Aangezien de macro-economische vooruitzichten aan het verbeteren zijn bevestigde het management dubbelcijferige omzetgroei voor 2013. De analisten van ABN Amro denken dat het herstel van aandelenkoersen in de olieservices-industrie zich zal voortzetten en dat de gevestigde namen als SLB en Halliburton daar het eerst van profiteren. Daarom blijven ze overwogen in deze sector en handhaven ze het koopadvies voor SLB met een koersdoel van USD 95.