SNPE SA en de Picanol Group (NYSE Euronext: PIC) hebben op 25 juli 2013 een bindende overeenkomst getekend voor de verkoop aan de Picanol Group van SNPE SA's belang in Tessenderlo Chemie NV, dat 27,6% van het aandelenkapitaal van Tessenderlo Chemie NV vertegenwoordigt, voor een prijs per aandeel van 22 euro.

Daarmee is eindelijk duidelijkheid gekomen over het belang in Tessenderlo dat vroeger door de Franse staat werd aangehouden. Het is nu wachten op de afloop van de persconferentie die om 11 uur in Ieper wordt gehouden alvorens we meer kunnen vertellen.

SNPE SA en de Picanol Group (NYSE Euronext: PIC) hebben op 25 juli 2013 een bindende overeenkomst getekend voor de verkoop aan de Picanol Group van SNPE SA's belang in Tessenderlo Chemie NV, dat 27,6% van het aandelenkapitaal van Tessenderlo Chemie NV vertegenwoordigt, voor een prijs per aandeel van 22 euro. Daarmee is eindelijk duidelijkheid gekomen over het belang in Tessenderlo dat vroeger door de Franse staat werd aangehouden. Het is nu wachten op de afloop van de persconferentie die om 11 uur in Ieper wordt gehouden alvorens we meer kunnen vertellen.