Dat betekent dat de bedrijven nog steeds weigerachtig staan ten opzichte van de aankoop van nieuwe software. De verkoop van nieuwe licenties daalde over de verslagperiode met 17% tot $1 mrd.

De omzet van updates en onderhoud van software stegen anderzijds met 6% tot $3,1 mrd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van 30 dollarcent, waarmee Oracle aan de verwachtingen van de analisten voldeed.

De resultaten van Oracle werden op de beurs van New York niet zo goed onthaald, in de nabeurshandel daalt de koers met ruim 2%.

Dat betekent dat de bedrijven nog steeds weigerachtig staan ten opzichte van de aankoop van nieuwe software. De verkoop van nieuwe licenties daalde over de verslagperiode met 17% tot $1 mrd. De omzet van updates en onderhoud van software stegen anderzijds met 6% tot $3,1 mrd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van 30 dollarcent, waarmee Oracle aan de verwachtingen van de analisten voldeed. De resultaten van Oracle werden op de beurs van New York niet zo goed onthaald, in de nabeurshandel daalt de koers met ruim 2%.