Nyrstar gaf gisteren een market update naar aanleiding van het persbericht dat over Talvivaara werd verspreid. Volgens de analisten van Bank Degroof bevatte het bericht geen echt nieuwe feiten. Het lijkt raadzaam om voorzichtig te zijn met het aandeel Nyrstar.

De visibiliteit over de toekomst van Talvivaara blijft namelijk klein. Mocht Talvivaara failliet gaan, dan zal het koersdoel met een halve euro worden verlaagd. Dat koersdoel blijft momenteel nog staan op 2,40 euro, het advies voor het aandeel is nog steeds houden.

Nyrstar gaf gisteren een market update naar aanleiding van het persbericht dat over Talvivaara werd verspreid. Volgens de analisten van Bank Degroof bevatte het bericht geen echt nieuwe feiten. Het lijkt raadzaam om voorzichtig te zijn met het aandeel Nyrstar. De visibiliteit over de toekomst van Talvivaara blijft namelijk klein. Mocht Talvivaara failliet gaan, dan zal het koersdoel met een halve euro worden verlaagd. Dat koersdoel blijft momenteel nog staan op 2,40 euro, het advies voor het aandeel is nog steeds houden.