De omzet bedroeg over de verslagperiode €9,9 mrd. Tijdens het tweede kwartaal daalden de verkopen van mobiele telefoons met 15%. Voor het volledige boekjaar wordt gerekend op een daling van de verkopen met 10%.

De winstmarges op mobiele telefoons zouden tijdens de tweede helft van het jaar ongeveer op het niveau van de eerste helft uitkomen. Nokia verwacht het eigen marktaandeel in 2009 stabiel te kunnen houden.

Daarmee verlaagt het bedrijf de eigen voorspellingen qua marktaandeel. De koers van Nokia noteert in reactie op het bericht zowat 7% lager.

De omzet bedroeg over de verslagperiode €9,9 mrd. Tijdens het tweede kwartaal daalden de verkopen van mobiele telefoons met 15%. Voor het volledige boekjaar wordt gerekend op een daling van de verkopen met 10%. De winstmarges op mobiele telefoons zouden tijdens de tweede helft van het jaar ongeveer op het niveau van de eerste helft uitkomen. Nokia verwacht het eigen marktaandeel in 2009 stabiel te kunnen houden. Daarmee verlaagt het bedrijf de eigen voorspellingen qua marktaandeel. De koers van Nokia noteert in reactie op het bericht zowat 7% lager.