Er is vandaag één aandeel dat er in positieve zin uitspringt en dat is Nike. De koers van de verkoper van sportschoenen bereikte een nieuwe all-time high na de publicatie gisterenavond van beter dan verwachte resultaten over het derde kwartaal van 2012-2013.

Nike deed het vooral goed op de Noord-Amerikaanse en op de Europese markt. Vooral een verbetering van de bruto marges, de eerste keer in tien kwartalen dat zulks gebeurde, stak de beleggers een hart onder de riem.

Faye Landes van Cowen & Co spaarde haar superlatieven voor de resultaten van Nike niet. De koers van Nike noteert momenteel ruim 10% in de plus.

Er is vandaag één aandeel dat er in positieve zin uitspringt en dat is Nike. De koers van de verkoper van sportschoenen bereikte een nieuwe all-time high na de publicatie gisterenavond van beter dan verwachte resultaten over het derde kwartaal van 2012-2013. Nike deed het vooral goed op de Noord-Amerikaanse en op de Europese markt. Vooral een verbetering van de bruto marges, de eerste keer in tien kwartalen dat zulks gebeurde, stak de beleggers een hart onder de riem. Faye Landes van Cowen & Co spaarde haar superlatieven voor de resultaten van Nike niet. De koers van Nike noteert momenteel ruim 10% in de plus.