Deze week wordt een belangrijke week voor de Europese bedrijfsresultaten, ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan komt de cijferstroom definitief op gang. Vandaag waren er in ieder geval al de cijfers van de Nederlandse multinational Philips, dat traditioneel bij het begin van het seizoen komt rapporteren.

Vervolgens is het morgen de beurt aan Deceuninck en Mobistar om te komen rapporteren, terwijl in Nederland onder andere KPN en BinckBank aan de beurt zijn. Woensdag zijn er de resultaten van Econocom, donderdag komen onder andere Exmar en Quest for Growth met cijfers. Met Unilever komt ook in Amsterdam een zwaargewicht rapporteren. Vrijdag sluiten onder andere Belgacom en Bekaert de week af.

Deze week wordt een belangrijke week voor de Europese bedrijfsresultaten, ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan komt de cijferstroom definitief op gang. Vandaag waren er in ieder geval al de cijfers van de Nederlandse multinational Philips, dat traditioneel bij het begin van het seizoen komt rapporteren. Vervolgens is het morgen de beurt aan Deceuninck en Mobistar om te komen rapporteren, terwijl in Nederland onder andere KPN en BinckBank aan de beurt zijn. Woensdag zijn er de resultaten van Econocom, donderdag komen onder andere Exmar en Quest for Growth met cijfers. Met Unilever komt ook in Amsterdam een zwaargewicht rapporteren. Vrijdag sluiten onder andere Belgacom en Bekaert de week af.