Uitzondering die de regel bevestigt, is de Portugese beurs. In Lissabon opende de PSI Index 1,20% lager. In Brussel opende de BEL 20 ruim driekwart procent hoger, ondanks een forse koersdaling bij Mobistar.

Er was vanmorgen enige verwarring rond Mobistar, dat ex-dividend gaat. Bruto bedraagt het dividend 2,90 euro, netto schiet daar 2,175 euro van over. Rekening houdend met het ex-dividend gaan, noteert Mobistar iets hoger.

Definitieve benoeming Karel De Boeck wordt voorgesteld op volgende AV Dexia

De raad van bestuur van Dexia NV, gisteren bijeengekomen onder het voorzitterschap van de heer Jean-Luc Dehaene, heeft akte genomen van de beslissing van mevrouw Isabelle Bouillot en de heer Francis Vermeiren om hun mandaten als bestuurders te beëindigen.

De raad heeft eveneens besloten om de heer Karel De Boeck te coöpteren als lid van de raad van bestuur ter vervanging van de heer Vermeiren.

Zijn definitieve benoeming zal voorgesteld worden aan de volgende algemene vergadering van Dexia NV.

Uitzondering die de regel bevestigt, is de Portugese beurs. In Lissabon opende de PSI Index 1,20% lager. In Brussel opende de BEL 20 ruim driekwart procent hoger, ondanks een forse koersdaling bij Mobistar. Er was vanmorgen enige verwarring rond Mobistar, dat ex-dividend gaat. Bruto bedraagt het dividend 2,90 euro, netto schiet daar 2,175 euro van over. Rekening houdend met het ex-dividend gaan, noteert Mobistar iets hoger. Definitieve benoeming Karel De Boeck wordt voorgesteld op volgende AV Dexia De raad van bestuur van Dexia NV, gisteren bijeengekomen onder het voorzitterschap van de heer Jean-Luc Dehaene, heeft akte genomen van de beslissing van mevrouw Isabelle Bouillot en de heer Francis Vermeiren om hun mandaten als bestuurders te beëindigen. De raad heeft eveneens besloten om de heer Karel De Boeck te coöpteren als lid van de raad van bestuur ter vervanging van de heer Vermeiren. Zijn definitieve benoeming zal voorgesteld worden aan de volgende algemene vergadering van Dexia NV.