Gezien de lage stand van de RSI-indicator kan wel een technisch herstel verwacht worden. Maar of dit herstel erin zal slagen om de "gap" tussen 15,41 euro en 11,75 euro te sluiten, lijkt zeer twijfelachtig.

Vandaar een afbouwenadvies: de komende dagen en weken is een technisch herstel na de zware klap van deze week te verwachten. Dit herstel biedt waarschijnlijk de mogelijkheid om uit dit aandeel te stappen.

Op de daggrafiek is de "gap" volgens Geert Van Herck in detail te zien. Ook hier een zeer lage stand van de RSI-indicator. In

eerste instantie rekent hij op een herstel in de buurt van 12 - 12,50 euro (Fibonacci-retracementniveaus van de afgelopen

koersval).

Gezien de lage stand van de RSI-indicator kan wel een technisch herstel verwacht worden. Maar of dit herstel erin zal slagen om de "gap" tussen 15,41 euro en 11,75 euro te sluiten, lijkt zeer twijfelachtig. Vandaar een afbouwenadvies: de komende dagen en weken is een technisch herstel na de zware klap van deze week te verwachten. Dit herstel biedt waarschijnlijk de mogelijkheid om uit dit aandeel te stappen. Op de daggrafiek is de "gap" volgens Geert Van Herck in detail te zien. Ook hier een zeer lage stand van de RSI-indicator. In eerste instantie rekent hij op een herstel in de buurt van 12 - 12,50 euro (Fibonacci-retracementniveaus van de afgelopen koersval).