De koers van Microsoft Corp. (MSFT) heeft het hoogste niveau sinds 2000 bereikt, dit in reactie op het bericht dat het bedrijf uitpakt met een eerste versie van Office voor Apple Inc.'s iPad. De lancering van deze versie is een belangrijke stap vooruit in de geschiedenis van Microsoft.

In de sector technologie is er ook een stevige winst voor Hewlett-Packard Co. (HPQ) in reactive op een upgrading van het aandeel door Barclays. Nasdaq OMX Group Inc is een opvallende daler, de openbare aanklager van New York heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijke bevoordeling van high-frequency traders.

De koers van Microsoft Corp. (MSFT) heeft het hoogste niveau sinds 2000 bereikt, dit in reactie op het bericht dat het bedrijf uitpakt met een eerste versie van Office voor Apple Inc.'s iPad. De lancering van deze versie is een belangrijke stap vooruit in de geschiedenis van Microsoft. In de sector technologie is er ook een stevige winst voor Hewlett-Packard Co. (HPQ) in reactive op een upgrading van het aandeel door Barclays. Nasdaq OMX Group Inc is een opvallende daler, de openbare aanklager van New York heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijke bevoordeling van high-frequency traders.