De omzet van Melexis over het tweede kwartaal van 2013 bedroeg 67.1 miljoen EUR, een stijging van 8% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een stijging van 8% in vergelijking met het vorige kwartaal.

De evolutie van de EUR/USD wisselkoers had een positief effect van 1% in vergelijking het vorige kwartaal en geen effect in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar.

De brutomarge was 31.1 miljoen EUR, een stijging van 7% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het afgelopen jaar en een stijging van 10% ten opzichte van het vorige kwartaal. In reactie op de cijfers noteert de koers van Melexis iets hoger, de winst bedraagt iets meer dan 1%.

De omzet van Melexis over het tweede kwartaal van 2013 bedroeg 67.1 miljoen EUR, een stijging van 8% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een stijging van 8% in vergelijking met het vorige kwartaal. De evolutie van de EUR/USD wisselkoers had een positief effect van 1% in vergelijking het vorige kwartaal en geen effect in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar. De brutomarge was 31.1 miljoen EUR, een stijging van 7% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het afgelopen jaar en een stijging van 10% ten opzichte van het vorige kwartaal. In reactie op de cijfers noteert de koers van Melexis iets hoger, de winst bedraagt iets meer dan 1%.