M.a.w. terwijl de meeste beurzen sinds 2009 gezwind hoger gingen, presteerde Lafarge zwakker. Maar de afgelopen maanden is de koers aan een inhaalbeweging bezig.

Op de weekgrafiek ziet Van Herck nu een opwaartse uitbraak boven de weerstand van 48 euro. De volgende weerstandszone ligt op 58,93 euro en dat is het volgend koersdoel.

De aankoopaanbeveling van Leleux is ook gebaseerd op het feit dat de de daling van de Franse CAC40 index als een tijdelijke

neerwaartse correctie wordt beschouwd.

Hoewel er de komende weken nog wat volatiliteit kan zijn, verwacht Van Herck niettemin nog een verdere stijging van de Europese markt in het algemeen en de Franse beurs in het bijzonder.

Op de daggrafiek is het interessant te zien dat de koers zich weinig heeft aangetrokken van de recente beursperikelen. De top van begin dit jaar (49,69 euro) was een weerstandsniveau dat zopas opwaarts werd doorbroken.

M.a.w. terwijl de meeste beurzen sinds 2009 gezwind hoger gingen, presteerde Lafarge zwakker. Maar de afgelopen maanden is de koers aan een inhaalbeweging bezig. Op de weekgrafiek ziet Van Herck nu een opwaartse uitbraak boven de weerstand van 48 euro. De volgende weerstandszone ligt op 58,93 euro en dat is het volgend koersdoel. De aankoopaanbeveling van Leleux is ook gebaseerd op het feit dat de de daling van de Franse CAC40 index als een tijdelijke neerwaartse correctie wordt beschouwd. Hoewel er de komende weken nog wat volatiliteit kan zijn, verwacht Van Herck niettemin nog een verdere stijging van de Europese markt in het algemeen en de Franse beurs in het bijzonder. Op de daggrafiek is het interessant te zien dat de koers zich weinig heeft aangetrokken van de recente beursperikelen. De top van begin dit jaar (49,69 euro) was een weerstandsniveau dat zopas opwaarts werd doorbroken.