In Parijs moet BNP Paribas eens te meer terrein prijsgeven. Société Générale heeft het advies voor het aandeel verlaagd tot 'verkopen'. Ook HSBC krijgt van SocGen een verkoopadvies.

Fortis geeft in Brussel terrein prijs, maar het is niet duidelijk of er een verband is met de koersval bij BNP Paribas. De regering zou willen dat Fortis de resultaten vroegtijdig publiceert.

Naar verluidt zou BNP Paribas op 18 februari een nettowinst van 3 miljard euro aankondigen, hetgeen neerkomt op een daling met 60% in vergelijking met het jaar voordien.

In Parijs moet BNP Paribas eens te meer terrein prijsgeven. Société Générale heeft het advies voor het aandeel verlaagd tot 'verkopen'. Ook HSBC krijgt van SocGen een verkoopadvies. Fortis geeft in Brussel terrein prijs, maar het is niet duidelijk of er een verband is met de koersval bij BNP Paribas. De regering zou willen dat Fortis de resultaten vroegtijdig publiceert. Naar verluidt zou BNP Paribas op 18 februari een nettowinst van 3 miljard euro aankondigen, hetgeen neerkomt op een daling met 60% in vergelijking met het jaar voordien.